Doel

Stichting El Divi heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van kansarme mensen in Honduras.

 

De naam El Divi

De naam el Divi is een afkorting van de plaatsnaam El Divisadero. El Divisadero is een prachtig dorp in de bergen van Honduras, bereikbaar via een lange zandweg vol kuilen. El Divisadero betekent uitzichtpunt. In El Divisadero beginnen we ons eerste project, en dit dorp zal vervolgens het uitzichtpunt zijn vanwaaruit we verder zullen werken in omringende dorpen. Wij werken eraan om El Divisadero en omringende dorpen een mooi uitzicht te bieden.

 

Het bestuur

Ramón Eduardo Mendoza Nuñez is voorzitter van de stichting. Ramón is van Hondurese afkomst en woont sinds december 2004 in Nederland. Inmiddels spreekt Ramon vloeiend Nederlands en werkt en studeert in Utrecht. Zijn geboorteland is hij echter niet vergeten, daarom zet hij zich actief in voor onze stichting.

Jakomijn Theunissen is penningmeester van El Divi. Jakomijn heeft ruim twee jaar in Honduras gewoond, zij werkte daar als creatief therapeut voor Stichting Wereldouders. Zij reist nog regelmatig naar Honduras.

Marjon Reffeltrath is secretaris. Marjon heeft veel ervaring met vrijwilligersprojecten en ook zij is bekend met de latijnsamerikaanse cultuur door haar vele reizen naar Peru.

Bayron Gomez Chavarria is algemeen bestuurslid. Bayron komt oorspronkelijk uit Nicaragua en heeft een leven opgebouwd in Utrecht.

 

U ben de bezoeker nummer:
Bedank voor uw bezoek: