16/05/2013 - Nieuw Logo Van Stichting El Divi. 

 

 

 

Stichting El Divi tot Nu toe 

17 Juni 2012

Oude mobile telefoons RECYCLE actie 

  1 Januari 2012 Ramon Mendoza heeft zijn streefbedrag van 300 euro bij elkaar en knipt na 8 jaar dreadlocks te hebben gehad zijn haar af en scheert zijn hoofd kaal. De pers is daarbij aanwezig, op 4 januari komt hij daarmee in het Stadsblad (Utrecht) met een artikel en een foto. Ook heeft hij met deze actie de Hondurese pers gehaald. Twee kranten hebben een artikel geplaatst, waaronder El Heraldo, een vooraanstaande krant in Honduras.

http://www.elheraldo.hn/secciones-secundarias/hondurenos-en-el-mundo/hondureno-en-holanda-corta-sus-rastas-por-cancha-de-futbol

http://hondudiario.com/content/hondureño-sacrifica-sus-rastas-por-una-buena-causa

 

  

 

 

                                                                        VOOR

 

 

                  Na

 Augustus 2011  Dias Latinos in Amersfoort. El Divi heeft een standje met verschillende aciviteiten. Kunstenaar Bygocha d'Amalia http://bygochart.jimdo.com/  maakt portretten en geeft schilderworkshops. Met darten zijn eetbonnen voor Popocatepetl te winnen.

 

Koninginnendag 2011 Ook dit jaar was el Divi actief op de Vrijmarkt in Utrecht

 

13-14Juni 2010 El Divi was aanwezig op het Odyssey Tournament. Dit is een befaamd internationaal studenten-voetbaltoernooi dat door USVV Odysseus´91 wordt georganiseerd. Naast voetbal zijn er ook andere activiteiten om aan deel te nemen. El Divi heeft 2 t-shirts verloot, een van FC Sevilla en een van het Hondurees elftal.

 

 

29 en 30 april 2010 Koninginnedag 2010 was een groot succes! In onze kraam verkochten we tweedehands spullen, nieuwe gedoneerde spellen en munten en biljetten voor verzamelaars. De opbrengst was maar liefst 830 euro! En dat ondanks slecht weer, veel regen en zelfs een diefstal van een map zilveren munten. Dank aan iedereen die ons geholpen heeft: Nienke voor het bewaken van de plek en de heerlijke pasta, Lotte, Joost, Marieke, Bayron en Darin voor hun verkooptechnieken en hun grote inzet. Jorge voor het vervoeren van de spullen. Emily voor het tippen van vriendinnen. Lotte, Lise, Anne en Esther voor hun spullen. En iedereen bedankt die ons gezelschap heeft gehouden en spontane donaties heeft gedaan!

 

 

 

april 2010 Janjaap Pals is 25 jaar in dienst van het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven! In plaats van een kadoo, laat Janjaap een bedrag overschrijven op rekening van El Divi. Janjaap van harte en bedankt!

 

9 april 2010 Ramon Mendoza neemt afscheid op zijn werk bij het restaurant Popocatepetl, Utrecht. Hijzelf en zijn collega's schenken alle fooien van die avond aan de stichting!

 

1 maart 2010 Er blijven particuliere donaties binnenkomen waarvoor we heel dankbaar zijn! Het is een flink bedrag wat we bij elkaar moeten zien te krijgen: zo'n 30.000 euro. Vandaar dat we naast het werven van fondsen en het organiseren van acties, ook actief onze contacten in Honduras gebruiken om te onderzoeken hoe we dit streefbedrag kunnen reduceren, bijvoorbeeld door het organiseren van gratis gebruik van tractoren. We streven ernaar om begin 2011 te gaan bouwen, vlak voor het regenseizoen, zodat na de aanleg het gras kan gaan groeien. Wel willen we dit jaar nog een eerste deel van de bouw realiseren: de muur die het veld gaat omringen tegen erosie.

 

19 februari 2010 Horecabedrijf De Buut doneert 500 euro voor stichting El Divi: De Buut hartelijk dank!!

 

8 januari 2010 Basketbalvereniging Aalst-Waalre, BCAW, organiseerde op 8 januari 2010 een sponsoractie door het lopen van layups door de jongens van U12. Hun doel was om in 1 uur 600 layups raak te gooien. Dat is 10 per minuut, dus elke 6 seconden eentje. Deze jonge jongens bleken dit streven met gemak te kunnen halen! Het ging zelfs zo goed, dat zij op een gegeven moment besloten de lay-ups links te gaan lopen, wat het nog moeilijker maakt. Met deze actie heeft U12 van BCAW een clubrecord neergezet en wil andere teams uitdagen om dit te verbeteren. De opbrengst van deze sponsoractie was maar liefst 1000 euro!! Jongens van U12: bedankt!!! Namens stichting el Divi en alle sportliefhebbers in Honduras.                                                    

 

11 oktober 2009 Wilbert van Stipdonk loopt een halve marathon in Eindhoven en laat zich sponsoren. Vele sponsors verdubbelen de opbrengst als hij binnen zijn streeftijd 1.35u loopt. Ondanks 2 heftige regenbuien en een verkoudheid slaagt Wilbert er in om binnen 1.34u en 39 seconden de finish te halen. Opbrengst voor de stichting: 916,05 euro!!! 

 

 

 

 

19 september 2009 Frederieke van Velzen loopt de Dam tot Dam loop om geld in te zamelen voor El Divi. Opbrengst : 180 euro!                                                                      

 

 

 

 

28 augustus 2009 Oprichting van de officiële Stichting El Divi

 

30 april 2009 El Divi stond met een kraam op de vrijmarkt in Utrecht. Er werden tweedehands spullen verkocht, munten en handgemaakte knuffels: kopvoeters en knuffeldoekjes voor baby's. Opbrengst: 500 euro

 

 

 

Maart 2009 Dankzij donaties van vrienden en familie op een verjaardagsfeestje hebben we 450 euro opgehaald. Een deel van dit geld hebben we besteed aan de notariskosten en de kosten van de website.

 

December 2008 Dankzij donaties van RKC Waalwijk en FCU Utrecht konden we bepakt en bezakt op reis naar Honduras. Drie voetbalteams in een bergdorp in Honduras konden we blijmaken met prachtige uniforms en nieuwe voetballen. Er bleek behoefte aan het opknappen van het plaatselijke voetbalveldje. Het idee van de oprichting van een stichting werd geboren.

 

 

 

              

 

 

 

 

U ben de bezoeker nummer:
Bedank voor uw bezoek: